Werkwijze

 

Wij maken bij het graveren gebruik van twee werkbanken: de mechanische bank en de laserbank. De mechanische graveerbank gebruiken we voor het graven in vlak materiaal. De laserbank is daarentegen uitermate geschikt voor het graveren in materialen met "ongelijkheden", zoals glazen, spiegels, pennen en mobiele telefoons, en voor het coderen van laptops en dergelijke.

  Graveren in armband
Graveren in armband


Door middel van een speciale computer in combinatie met een van onze graveerbanken, wordt uw tekst, logo of afbeelding vakkundig gegraveerd.Naast deze geavanceerde technieken zijn wij deskundig in het verzorgen van een gedetailleerde handgravure. Er bestaat nauwelijks een mooier en persoonlijker geschenk dan een handgegraveerd glas met de initialen van de ontvanger of de datum van een persoonlijke gebeurtenis. De graveur signeert het voorwerp met haar eigen initialen, zodat het een nog unieker cadeau wordt.

 

Schroomt u vooral niet uw persoonlijke wensen met ons te bespreken !Handgraveren in glas
Handgraveren in glas
Bezoek bedrijfspand
U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijfspand. Om u goed te woord te kunnen staan, is het, gezien onze werkzaamheden, wenselijk dat u vooraf telefonisch een afspraak maakt, dit kan ook in de avonduren.